Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Extreme makeover - Idiot edition


Ξυπνάς μια μέρα και νοιώθεις διαφορετικά. Κάτι έχει αλλάξει μέσα σου. Σηκώνεσαι απο το κρεβάτι, αισθάνεσαι την προκοπή να κυλάει και να εξαπλώνεται σε ολόκληρο το κορμί σου. Ω ναι! Αποφάσισες πως σήμερα είναι η μέρα που θα ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού. Δεν είσαι πλέον απλά ο Μήτσος. Δεν είσαι η Καίτη που αγαπούσες. Είσαι ο Μπομπ ο Μάστορας.

Αρπάζεις το σφυρί και τρέχεις στην αυλή. Και ύστερα σκέφτεσαι πως βαριέσαι λίγο, άσε που έχει και ζέστη, οπότε το αφήνεις για αργότερα.

Έρχεται το μεσημέρι, μόλις έχεις φάει και αρχίζεις να γλαρώνεις. Δε γαμιέται, λες. Θα το κάνεις αργότερα. Τώρα θα πας για την μεσημεριανή σου σιέστα, να στρώσεις επιδερμίδα.

Για το απόγευμα δε, δεν το συζητώ καν. Πρέπει να πας για καφέ στην παραλία, χάνονται τέτοιες ευκαιρίες?

Όμως πότε θα κάνεις τελικά τις δουλειές σου?

Για να μη το κουράζουμε Μήτσο μου, θα σου πω εγώ ποια είναι η κατάλληλη ώρα να βγεις καμαρωτός και να αρχίσεις να κοπανάς με το σφυρί ότι βρεις μπροστά σου.

ΣΤΙΣ 6 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.

Γιατί μπορείς ρε αγορίνα μου. Και μη μασάς, δεν ενοχλείς κανέναν. Γιατί κανείς μας δεν κοιμάται. Όλοι κλαμπάρουμε εκείνη την ώρα. 

Θα φταίω εγώ ρε καραγκιόζη αν σηκωθώ αύριο το χάραμα, κατά τις 3 ας πούμε που με βολεύει, και βάλω κομπρεσέρ, τροχό, 2-3 ηλεκτρικές σκούπες, και 5 μίξερ να δουλεύουν ταυτόχρονα?

ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oooooxi den kaneis tetoia pragmata... pairneis to pio aixmiro kleidi pou exeis kai pas kai ferneis mia bolta (kai dio analoga tis orekseis sou) to kirio amaksi pou odigei autos....i palami pou krataei to kleidi einai pros to autokinito, to kleidi proeksexei toso oso na efaptetai me tin lamarina kai askeitai piesi tosi osi xreiazetai oste na apoktisei ena oraio aspro stefani meta to peras tis xrisis tou kleidiou :) pistepse me tha to parei prefa sta sigoura...an oxi, arxise na petas tis skoupidosakoules sou ston kipo tou. An den to parei prefa oute auto, tote pes tou to...apla :P :P :P

Lonely

nefelokokkugia είπε...

αχαχαχα συμφωνώ με την Lonely.
Θα ξεχαρμανιάσεις και θα του μείνεις και αξέχαστη. Καλύτερα και από σεξ δηλαδή.

ola de palabras... είπε...

Κατ' αρχήν να βέλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Όχι, όχι δεν ήταν ο δικός μου Μήτσος.
Πολύ δραστικά τα όσα προτείνει η Lonely. Αν θες μπορώ να σου δανείσω για τρεις μέρες (παραπάνω δεν θα αντέξεις ούτε εσύ)τον σκύλο μιας φίλης μου που δεν βάζει γλώσσα μέσα του. Εντάξει, δεν θα κοιμηθεί κανείς στη γειτονιά (ούτε κι εσύ)αλλά δεν θα κοιμηθεί κι ο Μήτσος!

Unknown είπε...

Χώσε, Νατ, χώσε!
Πού να δεις που απέναντι έχω έναν που φτιάχνει ηχοσυστήματα αυτοκινήτου. Ξέρεις, από εκείνα τα καγκούρικα που νιώθεις τις δονήσεις από τα μπάσα από 5 χιλιόμετρα μακριά.
Χώσε λέμε!

Nat είπε...

Lon δεν μου αρέσει να κάνω σε άλλους πράγματα που δεν θέλω να κάνουν σε μένα. Αν και όταν το ξανακάνει, πολύ απλά θα πάω μια βόλτα με την πυτζαμούλα μου απο εκεί και θα ανοίξω το μαγικό μου στοματάκι.

nef same as above :p

Αθηνά σε περίπτωση που το ξανακάνει, θα σε ενημερώσω για τις λεπτομέρειες αποστολής του σκύλου.

Koueen αν ήμουν στη θέση σου, χαλαρά θα μας έβλεπες πλάνο σε δελτίο του Άλτερ, να τον έχω γονατίσει και να τον βαράω με το σαμπ-γουφερ του. Χαρά στην υπομονή σου.